Kérdése van? Hívjon minket! +36709327721

Blog

A Ditec Ion 6 úszókapu motor egy kiváló minőségű és megbízható megoldás vas kapukhoz. Az Ion 6 motor alumínium és acél anyagokból készül, amelyek ellenállóbbá teszik a korrózióra és a károsodásra. A motor rendkívül tartós és hosszú élettartamú, így hosszú évekig biztosítja a biztonságos és csendes működést.

Az otthonunk külső kialakítása és dekorálása éppoly fontos, mint a belső tereké. Az úszókapuk lehetnek dekoratívak és funkcionálisak is, ha megfelelően terveztük meg őket. Azonban ha valami igazán különlegesre vágyunk, akkor érdemes elgondolkodni a lézervágott lemezekkel borított úszókapukon.

Mivel jobb az úszókapu a tolókapunál?

Az úszókapu előnyei főleg a tél beköszöntével és az évek múlásával jönnek elő, mert míg az úszókapu csapágy sorai alapvetően a C-profilban egy zárt rendszerben mozognak ezért azon kívül....

Nívó vagy nem nívó ?
ügyfeleink gyakran megkérdezik mi is a különbség a 2 kapufajta között mert nem biztosak benne hogy jól fognak választani.
A válasz a borítás alátámasztásában rejlik mert még a deszka és kerítésháló esetében nem szükséges külön alátámasztás addig a nívó léc és....
A görgőmagasság.
Ügyfeleink sokszor az úszókapu rendeléskor nem számítják bele a görgőmagasságot a kapu méreteinek kiszámításakor, és ezért a kapujuk 10cm-rel nagyobb mint a megtervezet méret.
Miért?...
Milyen az ideális ellensúly?
Ügyfeleink leggyakoribb kérdéseik közé tartózik hogy milyen ellensúlyt ajánlunk az úszókapuinkhoz.
Mi általában egy 2,5m hosszú 40 cm széles 70 cm mély ellensúlyt szoktuk ajánlani...